Tampere

Kielipolun Perhekerho 

Kerho kokoontuu kerran kuussa sunnuntaisin klo 16 - 18 Pellervontuvalla, Vammaisjärjestöt, Pellervonkatu 9, Tampere. 

Kielipolun perhekerhossa voit istahtaa hetkeksi alas, juoda kupin kahvia ja jutella samassa elämäntilanteessa olevien muiden vanhempien kanssa, lasten leikkiessä hoitajien kanssa.

SEURAAVAT KOKOONTUMISET 

18.2. 

24.3. 

28.4. 

26.5. 

16.6. Ilmoittautuminen

22.9. 

20.10. 

17.11. 

15.12.

Lisätietoja kerhosta: Hannele Selin, 
hannele.selin1(at)gmail.com, puh. 045 260 2141.

Ilmoittautuminen

Kerhoon on hyvä ilmoittautua etukäteen, jotta osaamme varautua. Ilmoittautuminen viimeistään edellisenä iltana.

Mahdolliset peruutukset sähköpostilla hannele.selin1(at)gmail.com 

Ilmoittautuminen 26.5.2024 


Maksuton luentosarja vanhemmille

Järjestäjinä Kielipolku, Autismiyhdistys ja Erilaiset Oppijat.

Luennot toteutetaan etäyhteyksillä, lisätiedot täältä.

Tampereella asuva yläkouluikäinen (12–15v.) nuori, jolla on kehityksellinen kielihäiriö tai epäily siitä! Kiinnostaako sinua liikuntaharrastuksen aloittaminen ja tutustuminen uusiin lajeihin? Aivoliiton Pihalla!-hanke toteuttaa maksuttomia liikuntaryhmiä, joihin olet lämpimästi tervetullut!

Haippi- ryhmät vuonna 2022 Tampereella
Pihalla!-hankkeen pienryhmä toimii nimellä Haippi harrastuksesta iloa ja oppia. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa koulupäivien jälkeen kello 15–17 välillä. Tapaamiskertoja on yhteensä noin kahdeksan, joista jokaisella kerralla tutustumme uuteen lajiin. Kevään 2022 ryhmään ilmoittautuminen on nyt käynnissä ja päättyy 20.2. Toiminta starttaa maaliskuun toisella viikolla tiistaina 8.3. Ryhmä kootaan kasaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Seuraava ryhmä kootaan syksyllä 2022.

Lisää tietoa Aivoliiton sivulla


Muut yhteisöt ja yhdistykset

Vimmart – yhdenvertaisen taiteen oppilaitos
OmaPolku ry, Kehitysvammaisten Palvelusäätiö ja Setlementtiyhdistys Naapuri ry ovat käynnistäneet Tampereella oppilaitoksen erityisryhmien taideopetukseen. Oppilaitos antaa yleisen oppimäärän mukaista taiteen perusopetusta musiikissa, kuvataiteessa ja käsitöissä. Ryhmät on tarkoitettu kouluikäisille lapsille ja nuorille.

Tampereen seudun autismiyhdistys TSAU! ry
toivottaa Kielipolun väkeä tervetulleeksi tapahtumiinsa. 

Pirkanmaan Erilaiset Oppijat ry kokoontuu Pellervontuvalla, Pellervonkatu 9, Tampere joka kuukauden viimeinen torstai klo 18. Kokoontumiset ovat avoimia myös Pirkanmaan kielipolun jäsenille.
Tiedustelut PEOn puheenjohtaja Miia Luhtalampi puh. 044 010 2062 tai peorytre(at)gmail.com. PEO päivystää Tampereella Sampolan kirjaston tietotorilla aina kuukauden ensimmäisenä maanantaina kello 18-20. Tutustu!

Tampereen kehitysvammaisten tuki ry toimisto ja kerhotilat sijaitsevat osoitteessa Onkiniemenkatu 3 D 33. Tampereen paikallinen yhdistys kuuluu valtakunnalliseen Kehitysvammaisten Tukiliittoon. Tukiyhdistys järjestää vertaistukitoimintaa ja muuta vuorovaikutusta vahvistavaa toimintaa paikallisten kehitysvammaisten perheiden välillä sekä monipuolista vapaa-ajan toimintaa. Lisätietoja puh. 03 214 0226.