Toiminta ja tapahtumat

Vuosi 2022

Luennot

Luentotilaisuudet on pidetään verkossa, joita voi seurata paikkakunnasta riippumatta. Luennot ovat ilmaisia. 

Tarkemmat tiedot

Kerhot

Voit istahtaa hetkeksi alas, juoda kupin kahvia ja jutella samassa elämäntilanteessa olevien muiden vanhempien kanssa, lasten leikkiessä hoitajien kanssa. Kerhoihimme ovat kaikki aiheesta kiinnostuneet tervetulleita.

Perhekerhot jatkavat toimintaa rajoitusten puitteissa seuraavilla paikkakunnilla: Tampere, Sastamala, Lahti, Jyväskylä, Seinäjoki, Vaasa, Oulu, Turku, Kokkola, Kajaani, Hyvinkää ja Lappeenranta. 

Toivomme kerhoihin etäkäteen ilmoittautumista, jotta osaamme varautua eri tilanteisiin ja tiedottaa tarvittaessa. 

Ilmoittautuminen tapahtuu kunkin kerho omalla sivulla, jonne pääset sivun vasemman reunan valikosta.

Halutessasi tukea toimintaamme

Tee lahjoitus täällä:

Kehityksellinen kielihäiriö

KIELIPOLUN MIELIPOLKU

Laatikkotehtävillä kohti kevättä ja kesää!  

Mielipolku on asioita, joista tulee hyvä mieli. Hyvä mieli tarttuu! Tehtäväkuvat sopivat käytettäväksi kielihäiriöisten lasten kanssa. Voit tulostaa korttijulisteen ja tutustua tehtäviin omaan tahtiin. Tehtäväkorttien puuhia voi tehdä omaan tahtiin! 

Valitkaa tehtävä vuorotellen tai keksikää omat säännöt. Tarkoituksena on saada perheenjäsenet viettämään yhteistä aikaa Kuvien avulla voi vahvistaa yhteyttä ja löytää uusia iloa tuottavia asioita ja taitoja arkeen

Kuvien avulla voi löytää ilon hetkiä kevääseen ja kesään. Lapsen ja perheen elinympäristö laajenee ja kuvien avulla erilaiset sosiaaliset ja vuorovaikutustaidot karttuvat!