24.9. Suomen Kielipolun jäsentapahtuma Tampereella

Tervetuloa hauskaan tapahtumaan, joka on Suomen Kielipolku SLI ry:n jäseniä varten. Yksi jäsenyys riittää, jotta koko perhe voi osallistua tapahtumaan. Tapahtumaan sisältyy sisäänpääsyliput, ja välipala aikuisille ja lapsille.

Välipalaan kuuluu: Lihapullat ja nakit, ranskalaiset, porkkana- ja kurkkutikkuja, dippi, popcornia ja karkkia. Juomana on mehu ja vesi. Aikuisille on saatavilla kahvia ja teetä. Muistathan ilmoittautuessa ilmoittaa mahdolliset allergiat.

Ohjelma: 

12:00 Tavataan aulassa

12:05-13:30 Leikkiaikaa

13:30-14:30 Välipala tarjolla huoneessa. Ovessa nimikyltti

14:30-16:00 Leikkiaikaa

  • Tapahtumalla on omavastuu: 5 euroa/hlö Kielipolun jäsenille. Tuothan rahan käteisenä kiitos. :) Matka on omakustanteinen.
  • Ilmoittauduthan pian, osallistujamäärä on rajallinen. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi varmistuksen paikan saannista. Ilmoittautuminen sulkeutuu 19.9. 
  • Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoitathan riittävän ajoissa, jos et pääse osallistumaan, jotta voimme tarjota paikkaasi varasijalla oleville. Peruuttamattomista paikoista peritään 5 euron maksu/hlö.
  • Jos kaikki paikat ovat jo täynnä. voit halutessasi ilmoittautua varasijalle.
  • Lisätietoja saa: 050 552 0101 tai kielipolku(at)gmail.info
  • Jos haluat osallistua, ja et ole vielä jäsen, voit liittyä jäseneksi alla olevasta "Tule mukaan" painikkeesta.

Vastaa kysymyksiin, jotta ilmoittautumisessa on kaikki tarvittavat tiedot. Erityisen tärkeää on saada tarkat tiedot  osallistujista.

Allergiat